Wetenschap komt na levenswijsheid...

 

Marianne Noot  (Voorzitter, nuldelijnscoördinator en nuldelijnshelper)  mariannenoot@stichtingmeforyou.nl

Marianne is een dochter en een partner van een veteraan. Zij weet als geen ander welke impact dit heeft op het gezinsleven. Met de opgedane levenservaring wil zij de impact van PTSS binnen het gezin meer bespreekbaar maken. Van nature is zij altijd op zoek naar positieve kanten van negatieve ervaringen. Haar levensvisie:  wat op haar pad komt is een uitdaging om hier iets mee te willen doen. Vanuit deze visie is Stichting Me
forYou geboren. Marianne is één van de oprichters van MeforYou en heeft de functie van voorzitter binnen het bestuur. De missie van MeforYou is ook haar missie. Zij gaat er vanuit dat ervaringen gedeeld moeten worden om bewustwording te creëren en zij hoopt hiermee veel ellende voor andere gezinnen te kunnen besparen. Zij blaakt van energie om de projecten van MeforYou van de grond te krijgen. Haar motto: durf jezelf tegen te komen.
   


Martine Jongman (
Penningmeester, marketing en nuldelijnshelper)   martinejongman@stichtingmeforyou.nl

Martine is een dochter en kleindochter van een veteraan met PTSS. Daarnaast is zij ook een partner van iemand met PTSS. Zij doet binnen de stichting de marketing en is daarnaast ook penningmeester. Zij kan zich de uitzending van haar vader nog goed herinneren. Al jaren is ze bezig met bewustwording en heeft daardoor gemerkt welke impact een uitzending en de periode na een uitzending heeft op je ontwikkeling als kind naar volwassenheid.Zij zet zich vol passie en toewijding in voor de stichting.
 
   
Nicole Van Dijl ( secretaris en nuldelijnshelper)  nicolevandijl@stichtingmeforyou.nl
 
Mijn naam is Nicole van Dijl. Mijn persoonlijke ervaringen komen  vanuit mijn huwelijk met een veteraan. Binnen het gezin kregen we te maken met een oorlogstrauma van een uitzending van 10 jaar eerder. In het begin waren er veel onzekerheden en onbeantwoorde vragen.Veel situaties waarbij sprake is van inzetgerelateerde psychische klachten, lijken een grote overlap met elkaar te vertonen. Vooral bij beroepsgroepen met een verhoogd risico. De relaties staan voor mijn gevoel nog te veel in de schaduw. Daar wil ik graag verandering in brengen. Ik vind het een prachtig idee om de handen ineen te slaan. Op deze manier hoeft niet iedereen opnieuw het wiel uit te vinden. We kunnen ontzettend veel leren van elkaars ervaringen en inzichten. 
   
  Marike Ketelaars (Algemeen bestuurslid en nuldelijnshelper)  marikeketelaars@stichtingmeforyou.nl

Mijn naam is Marike Ketelaars. Ik ben 47 jaar, getrouwd en moeder van 2 meiden van 13 en 17 jaar en lerares op een montessori basisschool. Begin jaren '90 werd mijn broer uitgezonden naar Joegoslavië. Hij kwam getraumatiseerd terug. De weg naar een diagnose, therapie en herstel was, met name voor zijn jonge gezin en familie, lang en zwaar. Mijn broer woonde in die tijd met zijn gezin naast ons. Alle ups en downs hebben we samen meegemaakt. Als ervaringsdeskundige zet ik mij met hart en ziel in voor onze Stichting. Niet weten wat er met je partner, zus, broer, vader of moeder aan de hand is, maar wel weten dat er iets niet klopt, kan een enorme druk leggen op gezin en familie. Ik ben graag een luisterend oor voor diegene die daar behoefte aan hebben. Het delen van ervaringen kan een enorme steun zijn in een onzekere periode.  
    


 
   

 

 

 

Deze website is gehost en gemaakt door Webplace4u uit Bennekom

Copyright © 2015. All Rights Reserved.