Aanmelden recht op ruimte

11 FEBRUARI 2017 - RECHT OP RUIMTE

Stichting MeforYou organiseert in Utrecht de activiteitendag Recht op Ruimte, voor naastbetrokkenen van mensen met psychische problemen, vanaf 18 jaar.

De dag wordt begeleid door 2 trainers die je een aantal gereedschappen/tips zullen meegeven die helpen meer ruimte voor jezelf te maken.

IEDEREEN kan meedoen. Heb je een gezondheidsbeperking, vermeld het bij je aanmelding en we bellen je erover terug om af te spreken wat je nodig hebt.

Wat is het niet? Het is geen therapie, het is niet zwaar, het gaat niet om de ander, het zijn geen eindeloze praatsessies.

Wat is het wel? Op adem komen, een dag voor jou, met jou in verbondenheid met elkaar.

We zullen om 10:00 uur beginnen en we verwachten rond 17:00 klaar te zijn.

Kosten: € 10,00 per persoon en dit is dan inclusief lunch, koffie en thee.

Als je meer kunt missen dan zou dat fijn zijn zodat we daarmee deelnemers die het financieel zwaar hebben, een mogelijkheid kunnen bieden tot deelname.

Locatie: Stichting Breekjaar, Grebbeberglaan 15, 3527 VX Utrecht

Aanmelden: Vóór 21 januari via: www.stichtingmeforyou.nl/aanmelden of stuur een mailtje naar: info@stichtingmeforyou.nl o.v.v. Aanmelden Recht op ruimte en met je naam en telefoonnummer en onderstaande extra informatie.

Je aanmelding is pas definitief als je het geld hebt overgemaakt op rek. nr. NL60 ABNA 0527 6768 61 t.n.v. stichting MeforYou met als betalingskenmerk je naam en Recht op Ruimte.

Belangrijk, extra informatie:

Vermeld bij je aanmelding:

1. aantal deelnemers

2. woonplaats

3. dieetwensen (vegetarisch/veganistisch/allergie)

4. eigen vervoer of ov

5. eventuele gezondheidsbeperkingen

Telefoonnummer MeforYou: 06 109 35 364

*MeforYou is in geen geval aansprakelijk voor enige materiële of immateriële schade die het directe of indirecte gevolg is van of in verband staat met het deelnemen aan een activiteitendag van Stichting MeforYou.

Aanmeldformulier

Emailadres
Uw vraag

Deze website is gehost en gemaakt door Webplace4u uit Bennekom

Copyright © 2015. All Rights Reserved.